Wat kost het ongeveer?

Wij doen niet geheimzinnig over de prijzen van onze maatwerk bureaustoelen. Meestal worden er online geen prijzen of in ieder geval geen concrete prijzen gecommuniceerd voor een bureaustoel op maat. Het een en ander is natuurlijk afhankelijk van de exacte specificaties, die je pas volledig in kaart hebt na diverse gesprekken en een meetsessie. Maar we kunnen je natuurlijk wel gewoon laten zien, wat de specifieke bureaustoelen kosten die wij in onze showroom beschikbaar hebben staan. Zo krijg je toch een goed beeld wat de prijsklasse van onze maatwerk oplossingen ongeveer is.

Samenvatting: onze maatwerk bureaustoelen zijn naar verhouding niet duur in de markt. Toegegeven, het is een grote uitgave, maar onze bureaustoelen passen 100% bij jouw lichaam en gaan vele jaren probleemloos mee.

Prijzen van onze showroom bureaustoelen op maat

Bureaustoel specificaties:

Adapt (660) bureaustoel
Era bekleding (CSE34)
Afwerking met stiknaden
XL Seat
Triple Cell lendesteun
4D Arms
Neck Roll hoofdsteun
Gepolijst Aluminium voetkruis
Zachte wielen

€ 1.480,00 excl. BTW

Bureaustoel specificaties:

Adapt (660) bureaustoel
Era bekleding (CSE32)
Afwerking met stiknaden
Split Seat
Coccyx Cutout
Swivel Arm
Mobile Support Arm
V-Rest hoofdsteun
Movement Lock
Swivel Lock
Zachte wielen

€ 2.373,00 excl. BTW

Bureaustoel specificaties:

Adapt (V600) bureaustoel
Phoenix bekleding
V-Trak XL Back
XL Seat
4D Arms
Crescent Head/Neck Pad
Zachte wielen

€ 1.872,00 excl. BTW

Bureaustoel specificaties:

Adapt (620) bureaustoel
Era bekleding (CSE33)
Afwerking met stiknaden
Coccyx Zone
4D Arms
Neck Curve hoofdsteun
Zachte wielen

€ 1.335,00 excl. BTW

Prijs van jouw bureaustoel op maat

Met de prijzen hierboven kan je je een beeld vormen van de gemiddelde kosten van een bureaustoel op maat. De exacte prijs van jouw bureaustoel op maat weten we pas na je meetsessie en het invoeren van de resultaten in de easiSpec tool van Ergochair. Helemaal afhankelijk van welke opties jij persoonlijk nodig hebt of graag zou willen, is de gemiddelde prijs waar je rekening mee kan houden een range van € 1.500,00 tot € 1.800,00 excl. BTW. De bezorging en uitgebreide zitinstructie zijn daarbij helemaal gratis.

Wil je graag een zo exact mogelijke prijs weten, voordat je een meetsessie in wilt plannen bij ons? Bel dan gerust even, of beter nog stuur ons even een email, waarin je je situatie en wensen uitlegt aan ons. Dan kunnen we altijd kijken naar een zo goed mogelijke prijsindicatie. Helemaal vrijblijvend natuurlijk. En zonder dat we je daarna gaan stalken. Beloofd!

Neem contact op met ons

Of bel even voor advies.
+31 (0)85 401 6837 / of mailen kan ook