Altijd een oplossing

Echt helemaal op maat en snel geleverd dankzij de enorm efficiënte workflow van de mensen van Ergochair. Gevestigd in Yate, vlakbij Bristol, in het Verenigd Koninkrijk werkt Ergochair al jaren aan het steeds verder optimaliseren en professionaliseren van hun werkvloer. Een garantie voor de perfecte oplossing, perfect kwaliteit en perfect zitgenot.

... en ook echt een mooie oplossing

Ergochair Adapt #7
Ergochair Adapt #6
Ergochair Adapt #5
Ergochair Adapt #2
Ergochair Adapt #3
Ergochair Adapt #4
Ergochair Adapt #1
Ergochair Adapt #8
Ergochair Adapt #9

Basismodellen

Iedere bureaustoel op maat is gebaseerd op één van de best bij jou passende Adapt basismodellen. Deze verschillen van elkaar voornamelijk qua combinatie van maat van de zitting en maat van de rugleuning. Daarna worden deze voorzien van de specifieke voor jou bestemde en opgemeten specificaties, zoals bekleding, armleuningen, nek-/hoofdsteun, lendesteunen, andere luchtverstelbare ondersteuningen, speciale features, etc.

Ergochair Adapt 600

Adapt 600

Dit is verreweg de meest gebruikte Adapt om als basis te dienen voor bureaustoelen op maat. Enorm aanpasbaar en flexibel om aan de meest uiteenlopende metingen en wensen te kunnen voldoen. Voor iedereen die gewoon de beste basis wil hebben, en niet buiten de range valt van de dimensies die deze Adapt aan kan, is dit gewoon dé keuze.

Adapt 600 details

Ergochair Adapt 500

Adapt 500

Als je qua metingen en wensen behoorlijk gemiddeld bent en amper specifieke aanpassingen nodig hebt, dan kiezen we vaak de Adapt 500 als uitgangspunt. Dit model is lang niet zo aanpasbaar als de 600, maar is dan ook iets goedkoper in de aanschaf.

Adapt 500 details

Ergochair Adapt V600

Adapt V600

De Adapt V600 is net zo aanpasbaar en flexibel als de Adapt 600, maar is voorzien van een unieke V-Trak rugleuning. Deze rugleuning is volledig aan te passen aan jouw rug en vouwt zich als het ware om je rug heen. Dit geeft een zeer comfortabel gevoel en je zit ook echt heel stabiel op je bureaustoel. Speciaal voor mensen waarbij de houding van je rug extreem belangrijk is, of die gewoon van een extra hoog niveau aan comfort houden.

Adapt V600 details

Ergochair Adapt 200

Adapt 200

De kleinste Adapt bureaustoel, speciaal geschikt voor mensen met een geringe lengte en gewicht. Alles is afgestemd om perfect te werken voor de specifieke range aan mensen, die geschikt zijn voor dit model.

Adapt 200 details

Ergochair Adapt 700

Adapt 700

De grootste Adapt bureaustoel, speciaal geschikt voor mensen met een grote lengte en groter gewicht tot maximaal 250 kg. Alles is afgestemd om perfect te werken voor de specifieke range aan mensen, die geschikt zijn voor dit model.

Adapt 700 details

Ergochair Adapt Lift

Adapt Lift

De ultieme stahulp Adapt bureaustoel, speciaal geschikt voor mensen die hulp nodig hebben bij het plaatsnemen en weer opstaan uit hun bureaustoel. Alles is afgestemd om perfect te werken voor de specifieke range aan mensen, die geschikt zijn voor dit model.

Adapt Lift details

Rug en zitting

De rugleuning en zitting vormen de belangrijkste onderdelen van de bureaustoel en veroorzaken tegelijk het meeste ongemak en de meeste klachten wanneer ze niet goed passen bij je lichaam. Gelukkig is er bij ons heel veel te personaliseren bij zowel de rugleuning als de zitting. Van een Memory Foam optie voor meer comfort en een uitsparing voor je stuitje, tot next level maatwerk in de vorm van het volledig uitsnijden van precies de vorm en stand van jouw eigen rug. Optioneel te voorzien van één of meerdere verstelbare (oppompbare) luchtsteunen op precies die plekken waar jij ze graag wilt hebben of nodig hebt.

Ergochair

Rugleuning: Memory Foam

Drukverlagende memory foam. Ideaal om klachten weg te nemen, te voorkomen en om gewoon simpelweg heerlijk comfortabel te kunnen zitten.

Ergochair

Rugleuning: Sculpted Foam

Next level ondersteuning. De rugleuning wordt exact voorgegeven naar je persoonlijke situatie. We snijden foam weg waar het nodig is, plaatsen luchtverstelbare steunen waar nodig en alles wordt onzichtbaar netjes onder de stoffering weggewerkt.

Ergochair

Zitting: Memory Foam

Drukverlagende memory foam. Ideaal om klachten weg te nemen, te voorkomen en om gewoon simpelweg heerlijk comfortabel te kunnen zitten.

Ergochair

Zitting: Coccyx

Last van je stuitje? Dan maken we daar een uitsparing voor, zodat je daar geen ongemak tijdens het zitten van hoeft te ondervinden. Optioneel kunnen we de stoffering van de zitting eroverheen spannen. Dan heb je weliswaar een hele kleine extra druk, maar is niets van de uitsparing te zien.

Ergochair

Zitting: Split

Erg veel last van één been in combinatie met de rand van de zitting? Dan kunnen we deze helft inkorten en in dit geval ook wegklapbaar maken, zodat je exact de gewenste situatie kan bereiken zoals het voor je het meest comfortabel zit.

Ergochair

Zitting: Wave Front

We kunnen één helft van de voorkant van de zitting iets inkorten, zodat je daar minder last van hebt voor je been, mocht dat bij jou persoonlijk een probleem vormen.

Luchtsteunen

Iedereen kent wel de lendesteun. Vaak wordt deze mechanisch geimplementeerd en in de duurdere stoelen is deze luchtverstelbaar. Ergochair bureaustoelen gebruiken uitsluitend luchtverstelbare steunen en het mooie is dat deze op iedere gewenste plek ingebouwd kunnen worden in de rug en/of zitting. En meerdere luchtsteunen die naast elkaar functioneren, op precies die plekken die bij jou extra ondersteuning nodig hebben, zijn ook geen enkel probleem.

Ergochair

Sacral Support Cell

Speciale luchtverstelbare steun voor de Sacrum regio. Precies op de voor jou gewenste plek te plaatsen.

Ergochair

Thoracic Support Cell

Speciale luchtverstelbare steun voor de Thoracic regio. Precies op de voor jou gewenste plek te plaatsen.

Ergochair

Vertical Support Cell

Speciale verticale luchtverstelbare steun voor je rug. Precies op de voor jou gewenste plek(ken) te plaatsen.

Ergochair

Reactive Support Cell

Bij deze speciale luchtverstelbare steun wordt de druk vanzelf verdeeld over een groter oppervlakte. Zowel in een horizontale als verticale verdeling beschikbaar, lager of juist hoger in je rug.

Ergochair

Thigh Support Cell

Speciale luchtverstelbare drukverdelers voor je dijbenen.

Ergochair

ErgoCore Seat Cell

Next level ondersteuning van je zitvlak met een drukverdeler, waarmee je ook meteen een meer actievere zithouding kan stimuleren.

Nek- en hoofdsteunen

Soms is ondersteuning van je nek en hoofd niet alleen maar een comfortverhogende optie, maar het kan ook echt noodzakelijk zijn voor je. Ergochair heeft verschillende steunen beschikbaar voor je, van de eenvoudige platte hoofdsteun, tot volledig verstelbare voorgevormde steunen.

Ergochair

Head Rest

Deze klassieke hoofdsteun is wat vlakker en voorkomt daarmee extra druk op de nek. In hoogte verstelbaar en voorzien van 2 draaipunten.

Ergochair

Neck Curve

De ronding van deze neksteun ondersteunt je nek en de onderkant van je hoofd perfect. In hoogte verstelbaar, kantelbaar en voorzien van 1 draaipunt. Beschikbaar in 3 verschillende maten.

Ergochair

Neck Roll

Deze neksteun biedt je een diepere en vollere ondersteuning van je nek. Het dikkere kussen geeft je ook meer comfort. In hoogte verstelbaar en voorzien van 2 draaipunten.

Ergochair

Crescent Neck Rest

Deze neksteun is next-level. Dankzij de unieke vorm en vele verstelmogelijkheden, is de neksteun inzetbaar bij Kypho-Lordosis, Kypho-scoliosis, Scoliosis, Asymmetrical Kyphosis en andere meer complexe aandoeningen. Beschikbaar in 3 maten.

Ergochair

V-rest

Deze veelzijdige neksteun kan ook als hoofdsteun gebruikt worden dankzij de unieke vorm en de 2 beschikbare draaipunten. De steun is in hoogte verstelbaar ook. De V-rest is bijzonder geschikt bij Kyphosis en aanverwante aandoeningen.

Ergochair

Winged Neck Rest

Deze neksteun is next-level. Dankzij de unieke vorm en vele verstelmogelijkheden, is de neksteun inzetbaar bij Kypho-Lordosis, Kypho-scoliosis, Scoliosis, Asymmetrical Kyphosis en andere meer complexe aandoeningen. Beschikbaar in 3 maten.

Armleuningen

Ideaal voor de ondersteuning van je arm, schouders en pols. Wij leveren altijd standaard de 4D verstelbare armleuningen, die eigenlijk bijna iedereen passen. Maar als de problematiek voor je armen groter is dan met de standaardoplossing ondersteund kan worden, zijn er meerdere oplossingen. De meest eenvoudige is om de druk te verlegen middels een gel-padding. Kantelbare armleuningen kunnen wanneer nodig eenvoudig weggeklapt worden. En de next-level Mobile Support Arms lossen vrijwel alle problemen op die er kunnen zijn wat betreft je armen, schouders en polsen. Iedere Ergochair is naar wens uit te voeren met twee verschillende armleuningen, precies degene die voor jou persoonlijk de beste ondersteuning bieden.

Ergochair

4D Arms

Standaard leveren we altijd 4D verstelbare armleuningen. In hoogte, breedte, diepte verstelbaar en ook draaibaar qua armpad.

Ergochair

Rotating Arms

De draaibare/kantelbare armleuningen zitten nooit in de weg, omdat ze (individueel) eenvoudig uit de weg gekanteld worden. In hoogte verstelbaar en zeer praktisch in het gebruik.

Ergochair

Custom Height Adjustments

Vrijwel alle armleuningen kunnen indien nodig, naast de standaard verstelmogelijkheden, met speciale stalen beugels tot 5 cm lager tot 5 cm hoger gemonteerd worden t.o.v. de zitting. Ook deze extra verstelling kan individueel per armleuningen afgestemd worden op jouw persoonlijke situatie.

Ergochair

Mobile Support Arms

Next level ondersteuning. Individueel helemaal af te stemmen op je persoonlijke situatie. Perfecte ondersteuning op precies die plek waar het voor jou nodig is.

Ergochair

Upholstered Armpads

Niet direct een ergonomische oplossing, maar wel een stijlvolle. Sommige zwarte armpads kunnen gestoffeerd worden indien gewenst.

Kruisvoeten en gasveren

Ideaal voor de ondersteuning van je arm, schouders en pols. Wij leveren altijd standaard de 4D verstelbare armleuningen, die eigenlijk bijna iedereen passen. Maar als de problematiek voor je armen groter is dan met de standaardoplossing ondersteund kan worden, zijn er meerdere oplossingen. De meest eenvoudige is om de druk te verlegen middels een gel-padding. Kantelbare armleuningen kunnen wanneer nodig eenvoudig weggeklapt worden. En de next-level Mobile Support Arms lossen vrijwel alle problemen op die er kunnen zijn wat betreft je armen, schouders en polsen. Iedere Ergochair is naar wens uit te voeren met twee verschillende armleuningen, precies degene die voor jou persoonlijk de beste ondersteuning bieden.

Ergochair

Footring

Wil je graag extra ondersteuning bij het zitten? Dan kan een voetring uitkomst bieden.

Ergochair

Footplate

Indien gewenst kan een voetring geheel of deels voorzien worden van een robuuste aluminium plaat.

Ergochair

Movement Lock

Next level oplossing. Iedere kruisvoet kan voorzien worden van een oplossing om beweging van je stoel simpel te kunnen blokkeren. Of juist andersom: je stoel gaat pas bewegen, wanneer jij dat zelf vrijgeeft. Dit werkt door middel van een eenvoudig te bedienen luchtpomp.

Ergochair

Extended Footring

Een afwijkende vorm voetring in de vorm van een verlenging aan één kant, is ook mogelijk. Precies passend bij jouw wensen en persoonlijke situatie.

Ergochair

Swivel Lock

Next level oplossing. Iedere gaslift kan voorzien worden van een mechanisme waarmee je het draaien van je zitting kan blokkeren en weer kan vrijgeven wanneer jij dat zelf wilt.

Neem contact op met ons

Of bel even voor advies.
+31 (0)85 401 6837 / of mailen kan ook